![]() |
Aşkı Serhan Yavaş'tan Okuyun |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 10> |
| Yazar | |
Adorabile,ag
Moderatör
Kayıt Tarihi: 23.Haziran.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla
Konu: Aşkı Serhan Yavaş'tan OkuyunGönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 02:42 |
|
GERÇEK AŞKI YAŞAMADIM
|
|
![]() |
|
ezooo
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 20.Haziran.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 350 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 12:33 |
|
Düzenleyen ezooo - 07.Ocak.2009 Saat 12:33 |
|
|
es deli rüzgar
|
|
![]() |
|
alara
Üye
Kayıt Tarihi: 20.Haziran.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 13:07 |
|
bu röportaj çok eski değil mi ya.bir tek aşkı yaşamadım lafi yeni sanki.eskisinin üstüne ekleyip yeni gibi mi yazmışlar?serhan sen söylesene.tarih falan da yok.hem sen niye bize vakit ayırmıyorsun artık:(((((((((((( eskiden daha çok girerdin hani demişsin ya her zaman aynı şeyleri sorduğunuzda yazmadığm oluyor diye .bak bize de vakit ayır lütfen üzme bizi:((kırma nolurr
|
|
![]() |
|
SERHAN
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 14:57 |
|
Merhaba biri bana mı seslendi acaba!
|
|
![]() |
|
gamze
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22.Haziran.2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 243 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Ocak.2009 Saat 02:39 |
|
kurbaan olurumm sanaaaa
|
|
![]() |
|
candy laydy
Üye
Kayıt Tarihi: 30.Haziran.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2009 Saat 12:51 |
|
Aşkı anlatırken Yunus emre, Mevlana'yı örnek vermişsiniz. Siz gerçek Aşk derken nasıl bir şey demek istediginiz acaba bu isimleri örnek vererek, Yemindeki Menderes rolüne Aşık oldum
çok güzel oynamışsınız tekrarını bile izliyorum, Başarılarınızın devamını dilerim Düzenleyen candy laydy - 02.Temmuz.2009 Saat 20:07 |
|
![]() |
|
SERHAN
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2009 Saat 13:40 |
|
Merhaba Candy hoşgeldin sayfamıza.Bu konu çok yanlış anlaşılmış insanlar tarafından ben AŞK kelimesiyle anlatılmak istenen yaşanması gereken gerçeğin insanların kafasındakinden çok farklı olduğunu anlatmak için o örneği verdim.Görüyorumki sende sevgiyle,beğeniyle AŞK ı karıştırıyorsun.AŞIK olduğunda şikayet etmezsin of demez onda kusur bulmassın kavga diye birşey söz konusu bile değildir.Onda erimen gerekir.Bunları yaşıyamıyorsan demekki AŞKla hiçbir alakası yoktur hissettiklerinin.Umarım şimdi anlatabilmişimdir.
|
|
![]() |
|
je suis la gulcan
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Eylül.2008 Konum: iyiki varsin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2009 Saat 13:49 |
|
merhaba çok sevindik geldiginiz içinnnn evet bence herkes kendine neyse bugun unutulmaz dizisi basliyor galiba |
|
|
gulcannnnnnnnnnn de france
|
|
![]() |
|
candy laydy
Üye
Kayıt Tarihi: 30.Haziran.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02.Temmuz.2009 Saat 19:50 |
|
SerhanBey teşekkür ederim cevap için Menderesle Leylanın Aşkı örnek olabilir, anlattıklarınıza sanırım, Unutulmaz dizisini çok beğendim başarılarınızın devamını dilerim Düzenleyen candy laydy - 04.Temmuz.2009 Saat 00:09 |
|
![]() |
|
Esra
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 03.Temmuz.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 92 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04.Temmuz.2009 Saat 10:56 |
|
Serhan Beyin aşk konusundaki düşünce ve fikirlerine aynen katılıyorum.
İnsan zamanlada bunu öğreniyor zaten.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 10> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |