Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Serhan Yavaş >Yemin Dizisi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Aşkı Serhan Yavaş'tan Okuyun
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşkı Serhan Yavaş'tan Okuyun

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adorabile,ag Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 24
  Alıntı Adorabile,ag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşkı Serhan Yavaş'tan Okuyun
    Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 02:42
Yukarı Dön
ezooo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 350
  Alıntı ezooo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 12:33

Cry okudum bende yasamddmmmm

Düzenleyen ezooo - 07.Ocak.2009 Saat 12:33
                                      es deli rüzgar
Yukarı Dön
alara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 72
  Alıntı alara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 13:07
bu röportaj çok eski değil mi ya.bir tek aşkı yaşamadım lafi yeni sanki.eskisinin üstüne ekleyip yeni gibi mi yazmışlar?serhan sen söylesene.tarih falan da yok.hem sen niye bize vakit ayırmıyorsun artık:(((((((((((( eskiden daha çok girerdin hani demişsin ya her zaman aynı şeyleri sorduğunuzda yazmadığm oluyor diye .bak bize de vakit ayır lütfen üzme bizi:((kırma nolurr
Yukarı Dön
SERHAN Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 31
  Alıntı SERHAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 14:57
Merhaba biri bana mı seslendi acaba!Smile Bu röportaj Melike Birgölge nin benimle yaptığı ikinci röportaj fakat birincisinden de bir kısım alıntı yaparak yayınlamış.Başlıkta ilk röportajda yaptığım bir açıklamadan alınarak başlık olmuş. Bu arada senide tebrik ederim Alara bu konularda çok dikkatlisin.Her zaman söylediğim gibi her gün forma girip bakıyorum  ve tüm yazdıklarınızı okuyorum.Fakat  benimle ilgili bir konu açılmadığı için katılmıyorum.Ama bilinki ben sizleri takip ediyorum ona şüpheniz olmasın.
Yukarı Dön
gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 243
  Alıntı gamze Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19.Ocak.2009 Saat 02:39
kurbaan olurumm sanaaaa EmbarrassedTongueBende okurken dejavu oldum ama yanılmışımdır diye bişey demedimConfused
Yukarı Dön
candy laydy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 41
  Alıntı candy laydy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2009 Saat 12:51
 Aşkı anlatırken Yunus emre, Mevlana'yı örnek vermişsiniz. Siz  gerçek Aşk derken nasıl bir şey demek istediginiz acaba bu isimleri örnek vererek, Yemindeki Menderes rolüne Aşık oldumHeart  çok güzel oynamışsınız tekrarını bile izliyorum, Başarılarınızın devamını dilerim

Düzenleyen candy laydy - 02.Temmuz.2009 Saat 20:07
Yukarı Dön
SERHAN Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 31
  Alıntı SERHAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2009 Saat 13:40
Merhaba Candy hoşgeldin sayfamıza.Bu konu çok yanlış anlaşılmış insanlar tarafından ben AŞK kelimesiyle anlatılmak istenen yaşanması gereken gerçeğin insanların kafasındakinden çok farklı olduğunu anlatmak için o örneği verdim.Görüyorumki sende sevgiyle,beğeniyle AŞK ı karıştırıyorsun.AŞIK olduğunda şikayet etmezsin of demez onda kusur bulmassın kavga diye birşey söz konusu  bile değildir.Onda erimen gerekir.Bunları yaşıyamıyorsan demekki AŞKla hiçbir alakası yoktur hissettiklerinin.Umarım şimdi anlatabilmişimdir.
Yukarı Dön
je suis la gulcan Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 175
  Alıntı je suis la gulcan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01.Temmuz.2009 Saat 13:49

merhaba çok sevindik geldiginiz içinnnn

evet bence herkes kendine

neyse bugun unutulmaz dizisi basliyor galiba

gulcannnnnnnnnnn de france
Yukarı Dön
candy laydy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 41
  Alıntı candy laydy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02.Temmuz.2009 Saat 19:50

SerhanBey teşekkür ederim  cevap için Menderesle Leylanın Aşkı örnek olabilir, anlattıklarınıza sanırım,  Unutulmaz dizisini çok beğendim başarılarınızın devamını dilerim      bence Aşk size yakışır :D

Düzenleyen candy laydy - 04.Temmuz.2009 Saat 00:09
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 92
  Alıntı Esra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Temmuz.2009 Saat 10:56
Serhan Beyin aşk konusundaki düşünce ve fikirlerine aynen katılıyorum.
İnsan zamanlada bunu öğreniyor zaten.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz