Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Serhan Yavaş >UNUTULMAZ
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Serhan Bey'in Fotoğrafları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Serhan Bey'in Fotoğrafları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 94>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pelinn Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1035
  Alıntı Pelinn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2010 Saat 18:39
:)) istersen nasıl yapacağını söylerim :))
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 2786
  Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2010 Saat 18:40
tabiki isterim ama dediğim gibi şimdi acil cıkmam lazım yazarsan ben okurum  tsk ederim şimdiden:)
Yukarı Dön
Pelinn Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 1035
  Alıntı Pelinn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2010 Saat 18:53
Orjinalini yazan: elem

tabiki isterim ama dediğim gibi şimdi acil cıkmam lazım yazarsan ben okurum  tsk ederim şimdiden:)

Bir sürü yolu var da benim kullandığım bu.. "imageshack.us/ "a girince solda "cancel" ve "browse.." yazıyor.. "browse.."ye basıp resmi bilgisayarından hangi dosyadan alacağını seçiyorsun.. Sonra da aynı yerin 10 cm kadar aşağısında kırmızı çizgilerle kaplı bir kutucuk var "start upload"yazan bir kutu.. Ona basıp bekliyorsun bir süre.. Kutular içinde bir sürü yazı çıkıyor ama sen sayfayı biraz aşağıya kaydırıp "Hotlink for forums (1)" yazan yerin içindeki yazıları kopyalayıp mesaj yazdığın yere yapıştırıyorsun.. Sonra da biz Serhan'ın tek fotoğraflarını görüyoruz ;))

Çok ayrıntılı anlattım çünkü bana çok kısa anlatmışlardı ve anlamamıştım, umarım yardımcı olabilmişimdir..
ölürüm sevdiğim zehirim sensin
evvelim sen oldun ahirim sensin
Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2010 Saat 22:51
tsk ederim canım deneyeceğim..
Yukarı Dön
canheko Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 3511
  Alıntı canheko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2010 Saat 23:37
Elemim tebrik ederim,ama senin gerçekten insafın yok be güzelim,o küçücük avatar ve imzalar bile kalp krizi geçirtmeye yetiyordu,ard arda poz poz Serhan,insan bi gün önceden haber verir bu fotoları ilk sayfaya taşıyacağınıWink,elinize sağlık kızlar,Pelinim klavuzluğun için sağol,hep beraber devam ettirelim bu bölümü ben çok beğendim....Smile
Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2010 Saat 12:48
Smile  ömürsün canhekom akıl edemedim vallaha affet bir dahakine haber vereceğimLOLevet bu bölümü bende cok sevdim yakında dolu resim görürseniz sasırmayn derim...
Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2010 Saat 14:10

Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2010 Saat 14:17

Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2010 Saat 14:36

Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2010 Saat 14:45

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 94>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz