![]() |
Serhan Bey'in Fotoğrafları |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 8889909192 94> |
| Yazar | |
elem
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Ağustos.2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2786 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2010 Saat 13:34 |
|
AMİNNN canım..evet gerci içini bilemesekte görünüşü ile gördüğümüz kadarı ve kendini bizlere actığı kadarı ile dört dörtlük .... ALLAH bizlerede böylesini nasip etsin ...ne diyelim...
Düzenleyen elem - 22.Temmuz.2010 Saat 13:36 |
|
|
|
![]() |
|
elem
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Ağustos.2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2786 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2010 Saat 13:38 |
|
bu arada 11 ağustos deniliyor yeni sezona başlayacakları konusunda doğrumu acaba ...yani öyle ise pek bir ara vermiş sayılmıyorlar...
|
|
|
|
![]() |
|
peLe
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01.Şubat.2010 Konum: serhan yavaş Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 528 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2010 Saat 13:40 |
|
valla sanırımm benimde AMİNNN demekten başka çarem kalmıyoo tabikii kimse kimsenın içinii bilemez ama senınde dedin gibii bizim dısardan gördğümüzz bize yansıyann hall haraketleri tavırlarıı ve görüşleriyleee bildğimiz SERHAN buysaaa
DÖRT DÖRTLÜK ADAM DAA VARMIŞ
diye rahatlıklaa diyebilirzz
amaa benim gidip gördüğümm konustıuuğumm serhan buyduuu ben rahatlıklaa diyebiliyorumm
|
|
|
|
![]() |
|
elem
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2010 Saat 13:44 |
|
birde ben görebilseydim ...şu fani dünyada ...dizi ara verdiğinde buluşma günü yaparız demiştim ama baksana ara vermeleri ile baslamaları bir olacak sanırım ki zaten serhan anca dinlenir yine yattı benim onu görme umudum
|
|
|
|
![]() |
|
peLe
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01.Şubat.2010 Konum: serhan yavaş Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 528 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2010 Saat 13:48 |
|
hersey gerçekten nasip kısmet meselesii elemm .. bendee dedim heralde su fani dünyada serhanı göremeden ölüp gitcem diyee
ama tamanen sanss meselesii eminn oll
|
|
|
|
![]() |
|
elem
Kıdemli Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Temmuz.2010 Saat 16:37 |
|
eminim canım şans işi olduğuna bendede o şanstan olmadığından zaten bir türlü olmuyor birşeyler
|
|
|
|
![]() |
|
yagmur gozlum
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 13.Kasım.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2278 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 00:00 |
|
Sizleri katiliyorum kizlar. Mukkemmel bir insan.
Eger dogru hemen basliyorlarmis, BAzi diziler altinci ayda tatile girdiler. Unutulmazdizi ekipi oyuncularida iyi dinmeleri isterim. Yorgunluk cok kotu ya. |
|
![]() |
|
yagmur gozlum
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 13.Kasım.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2278 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 00:01 |
Serhanci foto icin tesekkurler ben daha once hir gormemistim bu fotoyu. |
|
![]() |
|
rabia kaymas
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 20.Nisan.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 12:33 |
|
Allah'ım sana geliyorum :)
|
|
|
Gözlerimi,Gözlerine Zorla İten BirŞey Var,Dirayetli Davrnamıyorm,Kndimi Unutp Snde Yaşamaya Bşlıyorm,Yzünün Her ifadsine Aşık Oldm,,Sana Bakark Yaşamktn,Yaşlnmz İnsan.Hayata Hayat Nefese Nefes Katarsn
|
|
![]() |
|
a7
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 27.Mayıs.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23.Temmuz.2010 Saat 12:42 |
|
niye hayırdır rabia
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 8889909192 94> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |