![]() |
HAYIRLI KANDİLLER |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | ||
elem
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Ağustos.2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Şubat.2010 Saat 18:58 |
|
|
amin ... herkesin kandili mubarek olsun ...
|
||
|
||
![]() |
||
kayakçı
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 15.Aralık.2009 Konum: Avrupa yakası Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 263 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25.Şubat.2010 Saat 20:43 |
|
|
Sevgili peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) dünyaya teşrif ettiği gün olan mübarek Mevlit Kandili tüm islam alemine kutlu olsun . Değerli arkadaşlarım sizlerin de kandiliniz mübarek olsun. |
||
|
hayatımın gökkuşağısın...
|
||
![]() |
||
leben
Üye
Kayıt Tarihi: 29.Ağustos.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Temmuz.2010 Saat 02:13 |
|
|
öncelikle ev sahibimizin ve ailesinin daha sonra da herkesin kandilini kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum...günahlarımız af,dualarımız kabul olur inşallah..
|
||
|
so ist das Leben...
|
||
![]() |
||
leben
Üye
Kayıt Tarihi: 29.Ağustos.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2010 Saat 03:31 |
|
|
||
|
so ist das Leben...
|
||
![]() |
||
semray
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 19.Temmuz.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 239 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2010 Saat 09:16 |
|
|
Mevlam Sana Geldim... ![]() Aşk: “SARMAŞIK” BAŞI; “Karışık” ORTASI; “Karmaşık” SONU; “Karmakarışık” Aşk: “SARMAŞIK” ![]() Ey Allah'ım Sana aşkımı ilan ediyorum... Seni Seviyorum! Seni Seviyorum Allah’ım! Ne olur, ne olur sen de beni sev! Ne olur sen de beni sev!... Beni sevginle yaşat ve Sevginle canımı al! Sevginle dağıt bedenimi, Tekrar sevginle bir araya getir! Sevginle çıkayım kabirden, Sana koşayım yüreğimdeki sevginle! Ya Nur! Alemleri ve gönülleri aydınlatan, nur üstüne nur olan Allah’ım! Nurunla nurlandır yüzümü, Nurunla nurlandır bedenimi, Nurunla nurlandır yüreğimi... Ya Sultan! Kendine esir et beni! Ya Canan! Kendine meftun et beni! Ya Allah! Ya Allah! Ya Allah! Ey En Büyük Sevgili! Ben seni çok seviyorum yarabbi, ne olur sen de sev beni! Varsın hiç kimse bilmesin beni, Varsın hiç kimse sevmesin beni, Yeter ki sen sev beni Allah’ım, yeter ki sen sev beni!.... ![]() Kabul edermisin? Kapındaki aciz kulu... Ebedi sevgilim... DUALARINIZ KABUL VE HAYIRLARA VESİLE OLSUN ....
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN
![]() Düzenleyen semray - 05.Eylül.2010 Saat 14:06 |
||
![]() |
||
elem
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Ağustos.2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Eylül.2010 Saat 13:18 |
|
|
amin..cümlemizin inş.. |
||
|
||
![]() |
||
nina
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02.Eylül.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 16:39 |
|
|
allah butun dualarinizi kabul etmistir insallah
dün gece caldiginiz merhamet kapalari ,hayirla yüzünuze acilmistir,insallah
sen büyüksun allahim,biz kücük
bagisla,merhamet et büyüklerin büyügu
|
||
|
BILMIYORSUN
AşK IMKANSIZ SA EYER BEN SENINLE YAşADIM...SEVGILIM |
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |