![]() |
YENİ GELEN ÜYELERİN DİKKATİNE.... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 34> |
| Yazar | |
prenses
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 07.Eylül.2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3640 |
Alıntı Cevapla
Konu: YENİ GELEN ÜYELERİN DİKKATİNE....Gönderim Zamanı: 19.Aralık.2009 Saat 23:57 |
|
Bu başlığı açmak zorunda hissettim kendimi.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.izninizle bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum.burası bir forumdan öte herkesin kendini rahat hissettiği,güzel paylaşımların ve arkadaşlıkların yaşandığı çok güzel ve özel bir yer.burada herkes saygı ve sevgi çerçevesinde bir şeyler paylaşıyor.çok sık olmasada evsahibimiz,Serhan Bey de bizlere katılıyor.sizlerinde burada bizim kadar iyi vakit geçirmenizi diliyorum.forum baya bir karışık.alışmanız zaman alıcaktır.hepimiz bu acemilikleri yaşadık.sizlerinde zamanla foruma ayak uydurucanızı tahmin ediyorum.sizden ricam lütfen konu başlıklarına dikkat edelim.burada bir sürü konu başlığı var ama genelde yazışmalar hangi başlıkta oluyorsa o konular ilk sırada oluyor.lütfen okumadan başlık açmayalım.bu forumu daha da karışık hale getirmeyelim.yazdıklarımızada dikkat edelim lütfen.biliyorsunuz ki Serhan Bey face ini bu tür yazışamalar yüzünden kapattı.forumunda kapanmasını istemeyiz.çünkü burası Serhan Bey le olan tek iletişim noktamız.bu yüzden özel mesajlarınızı web sayfasındaki iletişim bölümünden yazın.kendisi mutlaka cevap verecektir.forumla şu an ilgilenen birisi yok.serhan beyin de uğraşacak vakti yok.o yüzden iş başa düşüyor yani bizlere.tek tek herkesi uyarmak yerine yapılması gerkenleri bu başlık altında dile getirmek istedim.umarım yanlış anlaşılmam.şimdiden herkese tatlı sohbetler....
Düzenleyen prenses - 09.Ocak.2010 Saat 22:02 |
|
![]() |
|
Pelinn
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 04.Aralık.2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1035 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20.Aralık.2009 Saat 18:23 |
Gerekli olduğunu düşündüğüm bir başlık olmuş.. Geride kalmamasına özen gösterilmeli bence.. |
|
|
evvelim sen oldun ahirim sensin |
|
![]() |
|
elem
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Ağustos.2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2786 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2009 Saat 12:56 |
|
evet katılıyorum ön planda tutulması gereken bir başlık..
|
|
|
|
![]() |
|
canheko
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 05.Kasım.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3511 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2009 Saat 15:25 |
|
Aynı düşüncedeyim ,evet ön planda tutmalıyız bu başlığı.
|
|
![]() |
|
elem
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18.Ağustos.2009 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2786 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2009 Saat 18:29 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
serudaru
Üye
Kayıt Tarihi: 29.Ekim.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 63 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21.Aralık.2009 Saat 22:51 |
|
evet kesinlikle hep aynı düşüncedeyiz
|
|
![]() |
|
seyde
Üye
Kayıt Tarihi: 02.Aralık.2009 Konum: Hakkari Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2009 Saat 14:18 |
|
sizlerle aynı düşüncedeyim
|
|
![]() |
|
tülin
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 24.Eylül.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1257 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2009 Saat 15:17 |
|
hepimiz aynı düşüncedeyiz yeni gereksiz konu açmamaya dikkat edelim
|
|
![]() |
|
Pelinn
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 04.Aralık.2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1035 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2009 Saat 16:12 |
|
|
|
evvelim sen oldun ahirim sensin |
|
![]() |
|
prenses
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 07.Eylül.2009 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3640 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22.Aralık.2009 Saat 16:47 |
|
bu başlığı duyurular bölümüne eklemek istedim ama beceremedim.dediğiniz gibi ön planda tutulduğu sürece amacına ulaşıcağına eminim.teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.umarım yazılanlar dikkate alınır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 34> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |