Forum Anasayfası Forum Anasayfası >Serhan Yavaş >UNUTULMAZ
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Muhabbet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Muhabbet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 239240241242243 245>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2786
  Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Temmuz.2010 Saat 10:56
canım hiç haberim yok benim... bende cok merak ediyorum acıkcası....
Yukarı Dön
prenses Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 3640
  Alıntı prenses Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Temmuz.2010 Saat 11:21
işte geldim sonunda...kızlarrrrrrrr...merhaba hepinize...ay ne kadar özlmişim burayı ve sizleri...sonunda tatil bitti ve döndük işlerimizin başına..nasılsınız canlar...ben iyiyim..begonyam ve yağmur gözlüm çoooook geçmiş olsun sizlereede..çook üzüldüm...umarım şimdi daha iyisinizdir...canheko dan bende haber alamıyorum kızlar..sizler kadar bende merak etmeye başladım açıkçası.umarım kötü bir durum yoktur...beklemekten ve dua etmekten başka elimizden br şey gelmiyor..sizler naptınız ...tatile gidenler vardır muhakkak..peki gidemeyenler ..en kısa zamanda sizlerde çıkarsınız tatile inşallah..o kadar iyi geldiki tatil bana anlatamam..yeni sezona hazırım..eda dğil feriştahı gelse vıız gelir..her türlü kendimi hazırladım valla..11 ağustos ta ekranlara dönüyormuş dizimiz..bu haber doğrumu kızlar..ayrıca serhan bey den bir haber va rmı?siteyle ilgili herhangi bir değişiklik göremedim ben.. bir yenilikten bahsediliyordu...ama tatilleri kısa olacak görünüşe göre..herneyse ben bu haliylede burayı çok seviyorum..kızlar kendinize iyi bakın..malum işler beklemez....herkese selam...arada bir girmeye çalışıcam..sizleri seviyorum...şimdilik byy....:))))))
Yukarı Dön
begonya Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 520
  Alıntı begonya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Temmuz.2010 Saat 12:40
Orjinalini yazan: peLe

begonya canımm çok geçmiş olsun ..
üzüldüm valla en kısa zamanda toparlanırsın insallah :)
cokk saol cnmEmbarrassed

[/URL]
Yukarı Dön
begonya Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 520
  Alıntı begonya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Temmuz.2010 Saat 12:42
sende cokk saol yasemin ablacım safak sayıyorum artık bugün 8. gün :):):)

[/URL]
Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28.Temmuz.2010 Saat 13:13
prensesim hoş geldin seni tekrar burda görmek cok güzel......forum cok sessiz yaz dönemi olduğu için ..canheko evet haberdar değiliz kendisinden ...evet 11 ağustos da yeniden bizlerle dizimiz... serhandanda haberimiz yok yani sahsen benim yok...mj atmıştım cvp yok tatildedir iyice dinlenmeyi hak etti yorucu bir sezon gecirdi serhan .....forumda bir yenilik değişiklik yok aynı hersey hatta cok sessiz diyebilirim... bildiğim kadarı ilede serhan forumu uzun bir süredir gelmiyor..yeni face actı diye düşünüyoruz diğerini kapatıp o konuyu biliyorsundur zaten... olan seyler bunlar benimde bildiğim ...bende eskisi kadar sık giremiyorum foruma...bizlerde seni  seviyoruz görüşürüz tekrar inş....
Yukarı Dön
yagmur gozlum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 2278
  Alıntı yagmur gozlum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Temmuz.2010 Saat 23:35
Orjinalini yazan: prenses

işte geldim sonunda...kızlarrrrrrrr...merhaba hepinize...ay ne kadar özlmişim burayı ve sizleri...sonunda tatil bitti ve döndük işlerimizin başına..nasılsınız canlar...ben iyiyim..begonyam ve yağmur gözlüm çoooook geçmiş olsun sizlereede..çook üzüldüm...umarım şimdi daha iyisinizdir...canheko dan bende haber alamıyorum kızlar..sizler kadar bende merak etmeye başladım açıkçası.umarım kötü bir durum yoktur...beklemekten ve dua etmekten başka elimizden br şey gelmiyor..sizler naptınız ...tatile gidenler vardır muhakkak..peki gidemeyenler ..en kısa zamanda sizlerde çıkarsınız tatile inşallah..o kadar iyi geldiki tatil bana anlatamam..yeni sezona hazırım..eda dğil feriştahı gelse vıız gelir..her türlü kendimi hazırladım valla..11 ağustos ta ekranlara dönüyormuş dizimiz..bu haber doğrumu kızlar..ayrıca serhan bey den bir haber va rmı?siteyle ilgili herhangi bir değişiklik göremedim ben.. bir yenilikten bahsediliyordu...ama tatilleri kısa olacak görünüşe göre..herneyse ben bu haliylede burayı çok seviyorum..kızlar kendinize iyi bakın..malum işler beklemez....herkese selam...arada bir girmeye çalışıcam..sizleri seviyorum...şimdilik byy....:))))))
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı yagmur gozlum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29.Temmuz.2010 Saat 23:38
Sagol Prenses, daha agrisi var ama ine vurunacagim gelecek ayda o zaman insallah daha iyi olur kolum.

Senide burada gormek cokg uzel ozledik senide. Canheko hepimiz merak ediyoruz ama belki kaldi evde pc yoktur yazliktaysa eger. yengesine cok merak ediyorum insallah hepisi iyidir. Serhan tatil yapiyordur eger 11 agustosta baslarsa tekrar dize az zammani var dinlemeye ve forumu yenilemeye bile zamani olmayacaktir bence. Kendine gelsin guzelce dinlensin.
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı yagmur gozlum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04.Ağustos.2010 Saat 23:40
Bombos burasi takip ediyorum bakiyorum ama kimse yok neyse yazdan sonra kalalbalasir burasi belki.
Hepinize selam
Yukarı Dön
prenses Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 3640
  Alıntı prenses Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ağustos.2010 Saat 13:41

herkese selam...nasılsınız canlarım...ben çok iyiym....umarım herkes iyidir...yağmur gözlüm,begonya  en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah..meryem cim sen nasılsn canım...hala telaşnız devam ediyor mu?bende giremiyorum bu aralar...işler baya yoğn ama dışarıdan takp etmeye çalışıyprum..her ne kadar buraya fazla vakit ayıramasamda aklım ve kalbim burada..sohbetlerimizi çok özledim...umarım bir gün denk geliriz hepinizle...yeni gelen arkadaşlar varsa hepsi hoş gelmişler..umarım güzel vakit geçirirler...şimdilik by...Embarrassed

Düzenleyen prenses - 06.Ağustos.2010 Saat 13:42
Yukarı Dön
elem Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı elem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Ağustos.2010 Saat 18:06
hoş geldin canım bizler iyiyiz yani ben kendi adıma iyim sıcaklar hariç:)telaş devam etmezmi hemde full aynen devam:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 239240241242243 245>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz